Ciorba de sfecla

Ciorba de sfecla

Ingrediente:

1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g ), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leustean,patrunjel, sare

Mod de preparare:

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc in untdelemn 2 minute, adaugandu-se apoi cca 1 1/2 l apa fierbinte; se fierbe 30 minute.Sfecla curatata si rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat in cubulete se adauga si se fierb in continuare pana ce se moaie toate.Se acreste apoi cu bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, completand lichidul ca sa nu fie ciorba prea deasa.Se potriveste gustul cu sare, lasand sa mai fiarba cateva clocote si se adauga frunzele pentru aroma. Nu se drege.Se poate servi si rece.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de sfecla


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mancarica de gulas
Vinete umplute
Cozonaci cu nuca si mac
Somloi Galuska
Tagliatelle cu ciuperci
Chocolate cheesecake
Friptura de mistret
Aripi de curcan tandoori
Cirnati cu fenel
Friptura de porc cu sorici
Kunefe (cataif)
Faguri cu forma
Marmelada de zmeura
Caltabosi
Tort cu cafea si gem de zmeura