Ciorbita de vacuta

Ciorbita de vacuta

Ingrediente:

1/4 kg carne de vacuta, 1 conopida mica, 1 ceapa mica, 2 morcovi mici, 1 patrunjel mic, 1 ardei verde mic, 1 lingura otet, 3 linguri bulion, sare, Delikat, piper alb, tarhon, leustean, 2 catei usturoi

Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura Delikat. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar e important sa fie fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Ciorbita de vacuta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Praz umplut cu ciuperci
Friptura de miel in slowcooker
Salata de cartofi cu ton
Muffins cu usturoi si ierburi
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Aperitiv in foi de napolitana
Faguri cu forma
Drob de miel
Pateuri
Tortelete cu crema Toffee
Supa de dovleac ( Butternut )
Savarine
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Vegeta de casa
Banana Daiquiri