Antricot de vitel in staniol

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Antricot de vitel in staniol

Antricot de vitel in staniol

Ingrediente:

4 antricoate de vitel cu os, ulei, sare, piper, condimente pentru friptura de vitel, folie de aluminiu
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se spala antricoatele. Se ung cu ulei, se dau cu sare si piper si condimente dupa gust. Se impatureste fiecare antricot in folie de aluminiu si se pune in tava de la cuptor care in prealabil s-a incins. Se lasa la cuptor in jur de 20 de minute.Cand sunt gata se scot din folie si se pun pe farfurie cu tot cu sosul lasat de carne. Este mult mai gustos decat friptura la gratar.Se serveste cu cartofi prajiti si sos remoulade.

Adauga comentariu la reteta - Antricot de vitel in staniol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Chiftelute de carne
Mincarica de pipote
Omleta cu orez la cuptor
Supa din trei feluri de peste
Rulada cu cascaval
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Bulete din ciupercute
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Ciuperci umplute cu legume
Ardei umpluti cu legume
Pulpe de rata cu bere si stafide
Dulceata de pere
Tagliatelle cu ciuperci
Frigarui de pui