Carnati preparati in casa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Carnati preparati in casa

Carnati preparati in casa

Ingrediente:

Carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati, sare, piper, coriandru, enibahar, usturoi, supa de carne, mate de porc

Mod de preparare:

Se da carnea prin masina, se pune intr-un vas mare sau intr-un lighneas. Se adauga sare, piper, coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata de la un mujdeiul de usturoi. Aceasta se face astfel:se ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in acest scop, putina supa. Se piseaza o capatana de usturoi, se pune intr-un vas, impreuna cu supa fierbinte. Aceasta zeama strecurata, se pune putin cate putin in carne, care se framanta cu mainile ca un aluat.Se servesc proaspeti, fripti in tigaie, sau se pun la fum.

Adauga comentariu la reteta - Carnati preparati in casa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Melcisori de pizza
Paine cu iaurt
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Tiramisu de capsuni si cocos
Pateu din ficat de porc
Pogacele cu jumeri
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Caracatita in ulei
Butternut umplut
Dulceata de pere
Rulada de somon afumat
Baclavale traditionale
Pogacele cu jumari
Tort de ciocolata
Somon la cuptor cu sos alb