Chisca

Chisca

Tags:

Ingrediente:

Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert, carne de porc macra 500 gr., 1 ceasca orez, 4 ceape mari, sare,piper, ulei 1 cescuta, un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel)

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.Se mananca calda sau rece.

Adauga comentariu la reteta - Chisca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Spaghetti Carbonara
Chec aperitiv,stelute si braduti
Risotto cu broccoli si kaiser
Supa gulas
Pui cu legume de primavara
Muffins cu usturoi si ierburi
Chec cu ficat
Dulceata de portocale cu ciocolata
Ardei copti pane
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Cartofi cu conopida si branza
Cartofi in crusta de mustar
Stifatho
Spinach and Feta Quesadilla