Drob de miel in prapur

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Drob de miel in prapur

Drob de miel in prapur

Ingrediente:

1 kg maruntaie de miel, 500 g ficat de miel, un prapur, 150 g ceapa, 4 oua, 100 g faina, 150 g untura, verdeata, piper, sare

Mod de preparare:

Maruntaiele se oparesc, se spala si se pun la fiert cu apa si sare. Cind au fiert, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt si se trage putin in untura, se pun maruntaiele fierte date prin masina, sare si piper. Se prajesc pe foc iute amestecindu-se tot timpul sa nu se prinda. Se lasa sa se raceasca putin, se adauga ouale si verdeata taiata marunt, se amesteca totul bine. Prapurul, care a fost tinut in apa rece, se taie bucati iar in fiecare bucata se pune tocatura gata pregatita. Se da forma rotunda, se trece prin faina si ou batut, se prajesc in untura la foc mic sa fie bine patrunse. Se poate umple prapurele intreg cu tocatura, se pune in tava de cozonac si se poate coace in cuptor, obtinindu-se o singura bucata de drob mare.Cind este gata se taie felii si se serveste ca aperitiv.

Adauga comentariu la reteta - Drob de miel in prapur


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Marmelada de zmeura
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Crema de zahar ars
Schichttorte  Baumkuchen
Pasca cu ciocolata
Tarta cu crème brûlé
Placinta cu branza sarata
Vanilla Club
Supa de rosii
Spaghetti Carbonara
Praz umplut cu ciuperci
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chiftelute de urda in sos de rosii
Caviar de vinete