Fasole cu afumaturi

Fasole cu afumaturi

Ingrediente:

1 kg. fasole alba (se poate si pestrita), 6 cepe mari, 1/2 kg. ulei, carne afumata (dupa preferinta), o lingurita bulion, una-doua foi de dafin, patrunjel

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor amestecandu-se din cand in cand.Daca nu se foloseste carne afumata,se poate servi cu snitele sau carne prajita, drept garnitura.

Adauga comentariu la reteta - Fasole cu afumaturi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute din orez
Portofele de cod cu fasole verde
Ardei copti pane
Placinta  cu pui, spanac si branza
Muffins cu dovleac(Butternut)
Piept de pui simplissime
Supa de rosii
Rosii umplute cu orez
Paste cu ciuperci si rosii
Tort Krantz
Castraveti cu maioneza de avocado
Prajitura cu gutui si branza
Oua umplute
Bruschette cu legume si tofu
Somloi Galuska