Ficatei cu usturoi

Ficatei cu usturoi

Ingrediente:

o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr), 10 catei de usturoi, jumatate legatura patrunjel,ulei, apa

Mod de preparare:

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda,putina sare sau Delikat + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati. Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras. Se orneaza cu patrunjelul tocat.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei cu usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa din trei feluri de peste
Crema de zahar ars
Rulada de pui intreg
Beef Bourguignon - Julia Child
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Palet de dames
Tarta cu vinete
Butternut umplut
Chocolate Gugelhupf
Cozonaci cu nuca si mac
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Prajitura cu zmeura si pomelo
Placinta cu branza sarata
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Oua tari cu sos