Ficatei cu usturoi

Ficatei cu usturoi

Ingrediente:

o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr), 10 catei de usturoi, jumatate legatura patrunjel,ulei, apa

Mod de preparare:

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda,putina sare sau Delikat + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati. Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras. Se orneaza cu patrunjelul tocat.

Adauga comentariu la reteta - Ficatei cu usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Antricot cu sos de piper verde
Ardei umpluti,mai altfel
Carne de miel in stil mongolez
Oua tari cu sos
Inghetata de nectarine si caise
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Fettuccine cu ton si rosii
Tort cu cafea si gem de zmeura
Ardei umpluti
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Caracatita in ulei
Musaca
Chutney de prune si ardei
Bruschette cu dovlecei
Crema de zahar ars