Mancarica de pui cu tarhon si rosii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mancarica de pui cu tarhon si rosii

Mancarica de pui cu tarhon si rosii

Ingrediente:

1 pui, 6-7 rosii, 2-3 cepe, 1 lingurita de faina, boabe de piper, 1 lingurita de tarhon, 1 foaie de dafin, 1-2 legaturi de patrunjel, sare si ulei

Mod de preparare:

Se portioneaza puiul si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a dat intr-un clocot, se scot bucatile de pui (zeama nu se arunca) si se prajesc in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit, se scot intr-un castron si se caleste ceapa tocata in acelasi ulei. Cand s-a aurit, se pun si rosiile oparite, decojite si taiate marunt. Se adauga o cana din zeama in care a fiert puiul, o lingurita de faina, tarhonul, foaia de dafin, boabele de piper, amestecand mereu pana se leaga. Se introduc bucatile de carne in sosul format, se mai toarna si 2 cani din zeama de pui si se mai lasa sa dea in cateva clocote. Cand e gata, se presara patrunjelul taiat fin.Se serveste cu garnitura de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Mancarica de pui cu tarhon si rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Bruschette cu legume si tofu
Aperitiv in foi de napolitana
Ciorba de rosii II
Turta dulce din piscoturi
Portofele de cod cu fasole verde
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Salata de Boeuf
Batoane de cereale
Ciocanele de pui cu varza
Butternut umplut
Quinoa cu legume
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Crutoane aromate
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale