Papricas ardelenesc de pui

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Papricas ardelenesc de pui

Papricas ardelenesc de pui

Ingrediente:

un pui, o legatura patrunjel, o ceapa, boia, piper, sare, 1/4 kg. smantana, o lingura faina

Mod de preparare:

Se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc (o lingura). Cand devine albicioasa, se adauga boia si 1/2 legatura din patrunjelul spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si spalat, se lasa sa se inabuse sub capac aproximativ 20 min. Se toarna apa fierbinte peste carne, cat sa o acopere, se sareaza si pipereaza. Cand e fiarta carnea, se face un sos din faina cu apa, si se toarna peste carne, se dau doua-trei clocote. Inainte de a se lua de pe foc, se toarna smantana si restul de patrunjel, amestecandu-se usor.Se serveste cu mamaliguta calda si branza proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Papricas ardelenesc de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tort din albusuri
Somon la cuptor cu sos alb
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Spaghetti Carbonara
Tamagoyaki
Rulada de omleta
Salata de telina,citrice si rodie
Fursecuri simple
Dovlecei crocanti la cuptor
Prajitura cu mere si brinza
Pateuri cu ciuperci
Bors de iarna cu afumatura
Tocanita de naut la cuptor