Papricas ardelenesc de pui

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Papricas ardelenesc de pui

Papricas ardelenesc de pui

Ingrediente:

un pui, o legatura patrunjel, o ceapa, boia, piper, sare, 1/4 kg. smantana, o lingura faina

Mod de preparare:

Se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc (o lingura). Cand devine albicioasa, se adauga boia si 1/2 legatura din patrunjelul spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si spalat, se lasa sa se inabuse sub capac aproximativ 20 min. Se toarna apa fierbinte peste carne, cat sa o acopere, se sareaza si pipereaza. Cand e fiarta carnea, se face un sos din faina cu apa, si se toarna peste carne, se dau doua-trei clocote. Inainte de a se lua de pe foc, se toarna smantana si restul de patrunjel, amestecandu-se usor.Se serveste cu mamaliguta calda si branza proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Papricas ardelenesc de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete cu cascaval la cuptor
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Paine rapida fara drojdie
Cozonac cu mac si alune de padure
Pasta de leustean
Banana Daiquiri
Rulada de omleta
Barcute de vinete
Cupola ninsa cu ciocolata
Praz umplut cu ciuperci
Cozonac Grania
Mancarica de gulas
Muffins cu spanac
Chec aperitiv,stelute si braduti
Crap la cuptor (pe gratar)