Pui haiducesc

Pui haiducesc

Ingrediente:

3 pui mijlocii, 1 dl ulei, 4-5 buc. rosii bine coapte, 1 pahar vin, 100 gr. smantana, sare, piper,patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se stropesc cu sosul format. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte, se taie foarte marunt si se pun la fiert cca 10 minute. Cand puii sunt bine patrunsi se scot, se desoseaza (se scot oasele) si se portioneaza. Sosul format se amesteca cu smantana, se potriveste cu sare si piper si se mai fierbe cca 10 minute. Pe un platou decorat cu frunze de salata verde se asaza carnea, se toarna deasupra sosul amestecat cu rosiile, apoi se presara cu verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Pui haiducesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de rubarba
Creveti crocanti cu cocos
Cozonac cu mac si alune de padure
Manti
Vanilla Club
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Chutney de prune si ardei
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Frigarui de pui
Cartofi cu conopida si branza
Oua umplute
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Oua tari cu sos
Ciorba de salata
Piept de pui afumat