Sfaraiala Dobrogeana

Sfaraiala Dobrogeana

Ingrediente:

maruntaie de miel, carne de la coada si de la git, 3 linguri unt, 1 polonic de smantana, 2 cepe,sare dupa gust, mamaliga mai tare (500 gr. malai la 2 l apa)

Mod de preparare:

Se taie maruntaiele si carnea, se sareaza si se lasa o ora. Se pune malaiul la fiert. Se toaca ceapa. Untul se pune la incins in ceaun. Se pune ceapa si carnea la prajit si se rumenesc. Se adauga smantana, se lasa inca 10-15 min. Mamaliga se intinde pe un fund mare de lemn, scobind-o larg in mijloc, ca o farfurie. Se toarna sfaraiala in farfuria de mamaliga si se mananca cat e fierbinte.Optional se poate servi cu branza framantata putin sarata.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Sfaraiala Dobrogeana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Rulada de omleta
Spaghetti cu zucchini si rosii
Baclavale traditionale
Pui umplut cu telina si morcovi
Agliata Verde
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Dulceata de portocale cu ciocolata
Caramel Tiramisu
Pesto rosso
Chiftelute din orez
Chiftele din legume
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Beef Bourguignon - Julia Child