Tocana nationala

Tocana nationala

Ingrediente:

600 gr. carne, 2 linguri grasime, 10-15 cepe, 1 varf de cutit faina, 3 cartofi, 2 linguri bulion sau 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi, sare, 1 lingura vin

Mod de preparare:

Se poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu ceapa taiata felii cat mai subtiri si cu sare, acoperita si la foc domol. Se lasa mai mult, pana ce se topeste bine ceapa. Se adauga faina, ardeii si bulionul, se mai lasa la inabusit si se stinge cu vinul, se adauga apa sau zeama de carne, bulion sau rosii. Se lasa pe foc si se adauga cartofii taiati bucati. Se mai fierbe si cu cartofii, pina ce sosul a scazut de tot.Se poate prepara si fara cartofi.Se serveste cu mamaliguta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana nationala


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Prajitura cu mere caramel
Tarta cu rucola
Chocolate Gugelhupf
Portofele de cod cu fasole verde
Pasta de leustean
Bors de iarna cu afumatura
Supa de dovleac cu gorgonzola
Schichttorte  Baumkuchen
Ardei umpluti,mai altfel
Stifatho
Salata de ton cu ardei gras
Placinta  cu pui, spanac si branza
Pateu din ficatei de pui
Ciorbita de conopida cu piept de pui