Tochitura

Tochitura

Ingrediente:

un piept de pui, 300 g ficatei de pui, 300g pulpa de porc, o cutie ciuperci intregi, o ceapa potrivita, 4 catei de usturoi, 2 rosi sau o cutie mica de bulion, patrunjel, piper, sare dupa gust

Mod de preparare:

Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa,se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala se pun rosiile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuseasca. Carnea se spala si se taie cubulete de marime potrivita, peste ceapa inabusita se adauga carnea de porc. Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui ficatelul si ciupercutele intregi. Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat foarte marunt.

Adauga comentariu la reteta - Tochitura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri rapide
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Feta cu rosii uscate,in ulei
Sparanghel verde cu bacon
Caipirinha
Paine rasucita cu crema de branza
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Supa de pasare cu fructe goji
Melitzanosalata Agioritiki
Mancarica de gulas
Bruschette cu dovlecei
Supa de gulii
Paine cu seminte
Pateuri
Supa-crema de broccoli