Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Ingrediente:

o varza acra mijlocie, o ceapa, 750 g carne macra, 4 linguri untura, o ceasca de smantana, sare,piper, 1/2 ceasca de orez

Mod de preparare:

Se prajeste cu untura si putina ceapa carnea data prin masina si se inabusa turnand cate o lingura de apa. Se toaca potrivit de marunt varza si se inabusa putin. Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana, se continua alternind varza, carnea si smantana. Ultimul rand trebuie sa fie de smantana. Se adauga intre randurile de varza si carne orezul fiert in apa cu sare si bine scurs.Se potriveste cu sare si piper. Se da la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Varza a la Cluj


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri simple
Bulete cu cascaval la cuptor
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Somon la cuptor cu sos alb
Painici cu busuioc
Schichttorte  Baumkuchen
Gogosele din flori de dovleac
Bulion de rosii
Medalion de vinete
Pesto rosso
Chec de carne
Pui cu legume de primavara
Spirale cu Nutella
Ciuperci umplute cu legume
Cozonac cu mac si alune de padure