"Crompi" cu ou si cu smantana

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » "Crompi" cu ou si cu smantana

"Crompi" cu ou si cu smantana

Ingrediente:

1 kg de cartofi, cel putin trei oua, 100 g cascaval, smantana, ulei, condimente

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie cuburi, nu foarte mici. Se pun la fiert. Se pun si ouale la fiert. Cand au terminat de fiert cartofii, se storc si se pun intr-un vas, pe foc. Se adauga ulei si se lasa 1 minut la prajit. Se adauga ouale taiate feliute cat de subtiri si cascavalul razuit. Se adauga smantana si condimentele, dupa gust (sare, piper, busuioc, chimen).Se servesc cu smantana, calzi sau reci.

Adauga comentariu la reteta - "Crompi" cu ou si cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de avocado
Salata de telina,citrice si rodie
Friptura de porc cu sorici
Dulceata de pere
Inghetata prajita
Placinta  cu pui, spanac si branza
Supa de pasare cu fructe goji
Salsa cruda
Manti
Pateuri
Chiftele din legume
Chocolate cheesecake
Caracatita in ulei
Fursecuri fine cu nuci
Pateuri cu ciuperci