Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac cu mac si alune de padure
Parmigiana di zucchine
Cocktail-Totally Green
Tiramisu de capsuni si cocos
Brezel (covrigi nemtesti)
Chec de carne
Inghetata de nectarine si caise
Pate Brisee
Friptura aromata de porc
Chiftele din legume
Musaca
Fursecuri fine cu nuci
Tort cu cafea si gem de zmeura
Ghiveci de orez cu legume
Clatite umplute cu salata de pui si avocado