Cartofi saracuti

Cartofi saracuti

Ingrediente:

8 cartofi, 6 cepe, 1 lingurita boia, 1 lingura pasta rosii, 3 linguri untura sau un pahar ulei, sare,piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.Cand cartfoii sint rumeniti, se servesc
simpli sau langa o friptura.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi saracuti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu iaurt
Paine pictata
Supa-crema de broccoli
Cozonac cu mac si alune de padure
Salata de fasole cu ton
Pateuri
Tarta cu vinete
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Aripi de curcan tandoori
Tamagoyaki
Chiftelute de calamari
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Supa Imperiala
Friptura de porc cu sorici
Rulada de pui