Drob de pui cu ciuperci

Drob de pui cu ciuperci

Ingrediente:

300 gr ficatei de pui, 1 cutie / 1 borcan de ciuperci, 2 legaturi de ceapa verde, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 50 gr unt, sare, piper, 6 oua

Mod de preparare:

Untul se topeste intr-o tigaie si se adauga ficatul taiat marunt. Se prajeste 5 minute si se adauga verdeata maruntita si ciupercile taiate felii. Se lasa sa se raceasca. Intr-un castronel, se bat ouale cu sare si piper. Se amesteca ouale batute cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava care merge la cuptor (daca este teflon, nu e nevoie sa fie unsa, daca e normala, trebuie unsa cu putin unt).

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi cu conopida si branza
Rulada de pui
Chec negru
Sparanghel verde cu bacon
Feta cu rosii uscate,in ulei
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Biscuiti cu Nutella
Piept de pui afumat
Papanasi
Batoane de cereale
Ciocolata
Sarmale fara carne
Omleta cu orez la cuptor
Parmigiana di zucchine
Pateuri rapide