Iahnie de fasole cu afumatura

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Iahnie de fasole cu afumatura

Iahnie de fasole cu afumatura

Ingrediente:

300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata, la alegere), delikat, 3 linguri bulion

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun (daca nu e inmuiata din timp fierbe mai greu). Dupa aprox. 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput). Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cand fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust, delikat. Se fierbe pana ce fasolea e bine fiarta, dar atentie: cand se amesteca in oala, sa nu se sfarame boabele.Se serveste presarata cu marar si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Iahnie de fasole cu afumatura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Batoane de cereale
Rosii umplute cu ton
Tamagoyaki
Cartofi cu conopida si branza
Friptura de porc cu sorici
Palet de dames
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tort de nuci
Piept de pui simplissime
Praz umplut cu ciuperci
Tartiflette
Pateu din ficat de porc