Piperchi

Piperchi

Ingrediente:

3 buc. ardei capia rosii, 3 buc. ardei grasi, 3 gogosari, 2 cepe rosii, 6 catei usturoi, 6 rosii, 6 oua, 100 ml ulei, 10 gr. sare, piper, curry, foi dafin, un ardei iute (sa fie iute tare!), 100 gr. branza telemea de oaie, un pahar de iaurt (de prefetinta chisleag), o legatura patrunjel si una
de telina

Mod de preparare:

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok (sau un vas de tuci cu capac). Cand incep sa se rumenasca se adauga ardeii taiati felii subtiri, piperul, rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand. In acest timp se pregateste separat o omleta din 6 oua, 50 gr. de branza si un pahar de iaurt (chisleag). Se amesteca in permanenta in omleta sa nu prinda crusta si se stinge focul imediat ce incepe sa se prinda. Dupa expirarea celor 35 de minute se amesteca compozitia din tigaia wok cu omleta, se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul si telina verde. Se amesteca si se stinge focul lasandu-se tigaia wok cu capacul pe ea inca 10 minte.Se serveste cu branza rasa deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Piperchi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Aperitiv in foi de napolitana
Saratele
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Tarta cu vinete
Paine pictata
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Capunti alla puttanesca
Bulete cu cascaval la cuptor
Chiftelute din orez
Ciuperci umplute cu legume
Pateuri
Melcisori de pizza
Ardei umpluti cu legume
Savarine