Rata pe varza

Rata pe varza

Ingrediente:

Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Rata pe varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Marmelada de zmeura
Frigarui de pui
Chec de carne
Prajitura cu visine si ciocolata
Crema de zahar ars
Chiftelute de calamari
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Stifatho
Tarta cu brinza si zmeura
Tarta cu vinete
Pogacele cu jumeri
Salata de mango
Supa crema de rosii si morcovi
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)