Rata pe varza

Rata pe varza

Ingrediente:

Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi, 2 linguri sos de rosii(bulion), verdeata (patrunjel, marar), 200 ml smantana, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Adauga comentariu la reteta - Rata pe varza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Sparanghel verde cu bacon
Um Ali - budinca egipteana din paine
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tagliatelle cu ciuperci
Tamagoyaki
Caramel Tiramisu
Supa de chimen
Inghetata de nectarine si caise
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tarta cu brinza si zmeura
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Caltabosi
Tarta cu mere
Tartiflette