Tarta cu ciuperci

Tarta cu ciuperci

Ingrediente:

2 gogosari, 1 ceapa, 200 g ciuperci, 3 oua, 200 g smantana si o mana branza; pt aluat: 200 g margarina, 450 g faina, 4 linguri apa, sare

Mod de preparare:

Se pregateste un aluat din ingredientele respective. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta si se tine la frigider circa 30 minute. Intre timp se taie fasii gogosarii, ceapa, cupercile, care se calesc putin cu sare si piper. Separat se amesteca ouale, smantana si branza rasa. Peste aluatul din tava se pun legumele, iar peste ele se toarna amestecul de oua. Se coace la foc potrivit cam 30 minute.Se serveste calda.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de portocale cu ciocolata
Spinach and Feta Quesadilla
Pateu din ficat de porc
Bulete cu cascaval la cuptor
Roastbeef a la Jamie
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Somon afumat pe scandura de cedru
Pateuri umplute cu sunca
Ciorba din pipote de curcan
Salata de telina,citrice si rodie
Tarte Flambée
Ciorba de salata
Stifatho
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Ciuperci umplute cu legume