Chiftelute din peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Chiftelute din peste

Chiftelute din peste

Ingrediente:

1,5 kg peste, 100 gr. paine alba, 350 gr. ceapa, 50 gr. faina, 1 ou, 150 ml ulei, o legatura verdeata, sare, piper

Mod de preparare:

Pestele curatat si dezosat, impreuna cu painea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framanta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb.Se consuma numai calde.

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute din peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata de nectarine si caise
Pate Brisee
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tort Krantz
Pateuri
Tarte Flambée
Ciorba de praz cu zeama de varza
Varza rosie cu mar
Tort de ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Baclavale traditionale
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Somon la cuptor cu sos alb
Pasca cu ciocolata