Crap la cuptor

Crap la cuptor

Ingrediente:

Un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin alb, 3 cepe, doi catei de usturoi, doua foi de dafin, 5 boabe de piper, o lingura de bulion de rosii, sare

Mod de preparare:

Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.
 Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul.

Adauga comentariu la reteta - Crap la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura Latte Macchiato
Ghiveci de orez cu legume
Mincarica de pipote
Bulete cu cascaval la cuptor
Friptura de curcan cu mere
Um Ali - budinca egipteana din paine
Rulada de omleta
Salata de sfecla rosie cu pui
Fettuccine cu ton si rosii
Schichttorte  Baumkuchen
Salata de ton cu ardei gras
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Musaca
Rata la cuptor
Spaghetti cu zucchini si rosii