Macrou la gratar

Macrou la gratar

Ingrediente:

Macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.Se serveste cu mamaliguta.

Adauga comentariu la reteta - Macrou la gratar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Dulceata de grapefruit
Pui la cuptor
Tarta cu brinza si zmeura
Bruschette cu legume si tofu
Manti
Pateuri rapide
Chiftelute de calamari
Friptura de vitel in ulei
Islere
Tarte Flambée
Pogacele cu jumeri
Tartiflette
Tort de ciuperci
Crutoane aromate