Marinata de macrou

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Marinata de macrou

Marinata de macrou

Ingrediente:

3 kg macrou,1 kg ceapa, otet, apa, sare, mirodenii - foi dafin, piper boabe, boabe mustar, ienibahar, coriandru

Mod de preparare:

Pestele congelat, se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cat otet, atata apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. Se asaza in borcan de 3 kg, un rand de ceapa si un rand de peste taiat bucati, pana se umple borcanul. Se toarna zeama de otet cu mirodeniile peste peste si ceapa si se lasa la macerat cam o saptamana.

Adauga comentariu la reteta - Marinata de macrou


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Butternut umplut
Carne de miel in stil mongolez
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Tarta cu rucola
Praz umplut cu ciuperci
Parmigiana di zucchine
Palet de dames
Parmigiana di melanzane
Quinoa cu legume
Tagliatelle a La-Chef-A
Inghetata prajita
Friptura de mistret
Aluat cu branza
Supa din trei feluri de peste