Pastrav in smantana

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Pastrav in smantana

Pastrav in smantana

Ingrediente:

1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Mod de preparare:

Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Pastrav in smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec cu ficat
Salata de fasole cu ton
Supa de gulii
Tropical salad with coconut shrimps
Chec aperitiv,stelute si braduti
Faguri cu forma
Friptura de vitel in ulei
Chiftelute din orez
Chocolate cheesecake
Saltimbocca alla romana
Ciorba de salata
Aripi de curcan tandoori
Antricot cu sos de piper verde
Roastbeef a la Jamie
Tarta de ciocolata