Saramura de peste

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Saramura de peste

Saramura de peste

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.Se serveste rece, cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Saramura de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quinoa cu legume
Feta cu rosii uscate,in ulei
Tagliatelle a La-Chef-A
Pasta de leustean
Chutney de prune si ardei
Chec de carne
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Compot de rubarba
Saratele
Salata
Paine  pe vatra
Prajitura de ciocolata
Baton de vanilie
Tort de ciocolata cu crema de cocos