Stufat de peste

Stufat de peste

Ingrediente:

1,2 kg peste (crap, macrou), 5 legaturi ceapa verde, 3 legaturi usturoi verde, 2 legaturi marar, 1 legatura patrunjel, 150 gr. masline verzi, 120 ml ulei, 100 ml vin alb, sare piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor. Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5 linguri ulei. Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul
respectiv si vinul si se fierbe 5 min. Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara samburi si se fierbe 5 min.Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Stufat de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tamagoyaki
Salata de telina,citrice si rodie
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Crutoane aromate
Tort de portocale
Prajitura de ciocolata
Chiftelute de urda in sos de rosii
Kunefe (cataif)
Chiftelute de carne
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa Imperiala
Tort cu mere si nuci
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Bruschette cu dovlecei
Oua umplute