Peste afumat cu maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Peste afumat cu maioneza

Peste afumat cu maioneza

Ingrediente:

1 kg de cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou) maioneza

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie ca pt. salata de boeuf.Ceapa la fel se taie foarte fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cat mai marunt. Cartofi, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline.

Adauga comentariu la reteta - Peste afumat cu maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Oua umplute
Chutney de prune
Spinach and Feta Quesadilla
Inghetata de cocos
Banana Daiquiri
Salsa cruda
Cozonaci cu nuca si mac
Sesame Chicken
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tort de nuci
Cozonac cu mac si alune de padure
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Pachetele cu porumb si branza
Lasagne cu spanac si branza chevre