Salata de legume (taraneasca)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de legume (taraneasca)

Salata de legume (taraneasca)

Ingrediente:

Cartofi 1 kg, fasole verde 500 g, ceapa 250 g, castraveti murati 300 g, patrunjel verde 1 leg, ulei 75 g, otet 40 ml, sare

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Fasolea se fierbe si se taie in bucati. Ceapa se taie pestisori, iar castravetii se taie cubulete. Se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa, se amesteca totul bine, se aranjeaza salata pe un platou si se presara pe deasupra cu verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Salata de legume (taraneasca)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui cu legume de primavara
Muschiulet de porc cu susan
Cirnati cu fenel
Supa de dovleac cu gorgonzola
Chocolate cheesecake
Tarta cu crème brûlé
Tartiflette
Chec negru
Salata de cartofi cu ton
Carne de miel in stil mongolez
Rulada de omleta
Pesto di rucola
Musaca
Bruschette cu dovlecei
Salata de vara cu mozzarella