Sos pentru salata de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos pentru salata de peste

Sos pentru salata de peste

Ingrediente:

1 cana lapte, 2 linguri orez macinat, o lamaie, o ceasca ulei, sare, piper, verdeata

Mod de preparare:

Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe foc pana se igroasa putin. Aceasta compozitie se lasa sa se raceasca apoi se adauga putina sare, piper, lamaia stoarsa si uleiul cate putin.
  Se toaca verdeata marunt si se amasteca in sos. In acest sos se mai adauga legume fierte (morcov, mazare, fasole verde) si peste din conserva (fara oase).Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos pentru salata de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Aripioare prajite in crusta
Tarta cu brinza si zmeura
Ciorba de miel
Rulada de ciuperci
Cornuri cu unt
Bruschette cu dovlecei
Tortelete cu crema Toffee
Fursecuri cu gem
Musaca
Cartofi in crusta de mustar
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Friptura de mistret
Carne de miel in stil mongolez
Gugelhupf cu marmelada