Gogosari murati pentru iarna

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Ingrediente:

80 buc gogosari rosii, 1 l otet , 250 g zahar, 150 g sare , 4-5 foi de dafin , piper boabe, seminte de mustar, hrean, salicil

Mod de preparare:

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4 , se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi. In apa care au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si gata nu se mai fierb !

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati pentru iarna


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parjoale de vara
Fettuccine cu ton si rosii
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Crema Toffee
Dulceata de portocale cu ciocolata
Cornuri cu unt
Prajitura cu tofu si ciocolata
Friptura de porc cu sorici
Fursecuri fine cu nuci
Inghetata de cocos
Biscuiti cu Nutella
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Branza cu verdeturi
Dovlecei cu patrunjel si usturoi