Bureti de fag

Bureti de fag

Ingrediente:

1kg. bureti de fag, 1/5 kg. morcovi, 1/5 kg.ceapa, 1,5 kg.apa, 0,300 gr. otet, 1 lingura sare, 200 gr.zahar, 1 pachet "picant fix"

Mod de preparare:

Se spala bine buretii de fag, se taie fasii de aproximativ 2 cm., se fierb 60 de minute. Separat se fierg morcovii, se taie rondele de 2 mm., se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul, "picant fix", se lasa la racit. Se ia o cratita mare, se pune un rand de bureti de fag fierti, se presara peste ei un rand de morcovi felii, ceapa taiata solzi, un strat de bureti de fag, un strat de morcovi si un strat de ceapa, apoi se toarna peste moarea. Se lasa pana a doua zi, se pun in borcane, se pun capacele la borcane si se aseaza in pivnita. Se pot servi in aproximativ o saptamana.Se servesc la: diferite mancaruri (piure, cartofi la cuptor, orez la cuptor, etc.) si fripturi (carne fripta, carnati, snitele, etc.). Se toarna buretii intr-un bol si se servesc reci.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Bureti de fag


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Pogacele cu jumari
Musaca
Supa din trei feluri de peste
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Spirale cu Nutella
Pateuri umplute cu sunca
Chiftelute de calamari
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Salata
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)