Castraveti in saramura

Castraveti in saramura

Ingrediente:

castraveti, apa, sare, usturoi,marar

Mod de preparare:

Se aleg castravetii tineri si foarte proaspeti. Se spala in apa rece si se taie putin din capete. Daca sunt castraveti mai grosi care trebuie sa se mureze repede, se despica putin la mijloc in lungime, cu un cutit. Se pune apa la fiert cu sare, in proportie de 50 g de sare la 1 litru de apa. Dupa ce a dat cateva clocote, se da la o parte sa se limpezeasca.

Adauga comentariu la reteta - Castraveti in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ficatei cu ceapa, vin si marar
Islere
Caipirinha
Salata
Rulada de pui intreg
Painea tigru
Crap la cuptor (pe gratar)
Ciuperci umplute cu legume
Sirop de citrice
Chiftelute cu porumb
Inghetata prajita
Bruschette cu legume si tofu
Tort din alune de copac
Ardei umpluti cu legume
Melitzanosalata Agioritiki