Gogosari in sos de rosii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Ingrediente:

3 kg de gogosari, 400 ml.ulei, 500 ml apa, 300 ml otet, 100 g zahar, 100 g bulion, boabe de mustar, sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare:

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie gogosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se scot gogosarii, se pun 3/4 din borcan, si se acopera cu sos. Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi. Se servesc ca garnitura.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari in sos de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec aperitiv,stelute si braduti
Salata de mango
Salata de Boeuf
Crostoni cu miel
Pateuri umplute cu sunca
Ciorba din pipote de curcan
Crema Toffee
Chiftelute de carne
Islere
Beef Bourguignon - Julia Child
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Salata de sfecla rosie cu pui
Chutney de prune
Rulouri din piept de pui
Rulada de ciuperci