Gogosari murati

Gogosari murati

Ingrediente:

5 kg gogosari, 2.5 kg ceapa, ardei 10-12 buc, 0.5l otet, 4 linguri zahar, 2 linguri sare

Mod de preparare:

Se taie marunt si se amesteca ingredientele mai sus enuntate, se calesc 15 min, se adauga otetul, zaharul, sarea. Se pune in borcane si se imparte zeama in toate borcanele. Dupa ce se leaga borcanele se dustulesc o jumatate de ora.

Adauga comentariu la reteta - Gogosari murati


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Branza cu verdeturi
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Sparanghel verde cu bacon
Lasagne cu spanac si branza chevre
Aripioare prajite in crusta
Tort cu cafea si gem de zmeura
Ardei copti pane
Chec aperitiv,stelute si braduti
Spirale cu Nutella
Caltabosi
Rulada de omleta
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tortelete cu crema Toffee
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale