Marmelada de visine

Marmelada de visine

Ingrediente:

Cantitati egale de visine fara samburi si zahar, pentru un kg de fructe-zeama unei lamai

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamaie, amestecand din cand in cand; in momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu; este gata cand lingura lasa o dara alba pe fundul cratitei. Este recomandat sa se puna o tabla sub cratita. Se pune in borcane sterilizate in cuptor, racorite, de preferinta la aceeasi temperatura cu marmelada; borcanele se leaga cu celofan sau folie de plastic sau se utilizeaza capace metalice, numai cand marmelada este rece(nu se mai formeza condens). E foarte buna pentru clatite, prajituri,tartine etc.

Adauga comentariu la reteta - Marmelada de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Omleta cu orez la cuptor
Papanasi
Pateu din ficatei de pui
Tagliatelle cu ciuperci
Paine cu iaurt
Rulada cu cascaval
Parjoale de vara
Banana Daiquiri
Tarta cu rucola
Inghetata prajita
Pateuri cu ciuperci
Chiftelute de carne
Ciorbita de pui si fasolica verde
Turta dulce din piscoturi
Salata de Boeuf