Salata de iarna II

Salata de iarna II

Ingrediente:

4 kg varza,2 kg gogosari,1 kg castraveti,1 kg ceapa, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l otet, 250 gr zahar, 100 gr boabe mustar, 10 gr piper, foi de dafin, sare

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curata, se spala si se lasa la zvantat. Se taie varza feliute, iar gogosarii, gogonele, ceapa, morcovii, castravetii in rondele cat mai subtiri. Cele de ceapa se desfac in inele, castravetii nu se curata. Gogosarii se aleg bine de seminte si fibrele iuti din interior. Se sareaza totul si se lasa pana a 2 zii. Se scurg de zeama dar nu se storc, se amesteca cu otetul, zaharul si restul condimentelor. Se pun in borcane, se leaga cu celofan. Dupa 60 zile se pot consuma.

Adauga comentariu la reteta - Salata de iarna II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripi de curcan tandoori
Aperitiv in foi de napolitana
Ciorba din pipote de curcan
Savarine
Drob de pui
Polos
Rosii umplute cu ton
Parmigiana di melanzane
Pateuri cu ciuperci
Maultaschen cu sos de rosii
Brownies cu miere si seminte
Fursecuri fine cu nuci
Piept de rata cu ciuperci
Crostoni cu miel
Crema Toffee