Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe

Ingrediente:

3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante

Mod de preparare:

Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.

Adauga comentariu la reteta - Zarzavat pentru ciorbe


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina si morcovi rasi
Vanilla Club
Portofele de cod cu fasole verde
Chiftelute de carne
Pasta de leustean
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Aperitiv in foi de napolitana
Turta dulce din piscoturi
Cornuri cu unt
Salata de sfecla rosie cu pui
Oua tari cu sos
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Somon afumat pe scandura de cedru