Fagure tiganesc

Fagure tiganesc

Ingrediente:

4 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, lamaie, vanilie, rom, 1/2 lingurita amoniac stins in otet sau rom

Mod de preparare:

Se amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin pentru a nu face cocoloase. Se aseaza in forma cu lingurita si se coc pe o parte si pe alta. Se servesc asemeni fursecurilor: lipite cate doua cu o crema de unt, margarina sau marmelada.

Adauga comentariu la reteta - Fagure tiganesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu rucola
Tiramisu de capsuni si cocos
Painici cu busuioc
Chiftelute de carne
Tartiflette
Caracatita in ulei
Salata de vara cu mozzarella
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Pachetele cu porumb si branza
Pateuri umplute cu sunca
Batoane de cereale
Salata de mango
Vinete umplute
Kisir -  salata de griu
Salata