Fagure tiganesc

Fagure tiganesc

Ingrediente:

4 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, lamaie, vanilie, rom, 1/2 lingurita amoniac stins in otet sau rom

Mod de preparare:

Se amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin pentru a nu face cocoloase. Se aseaza in forma cu lingurita si se coc pe o parte si pe alta. Se servesc asemeni fursecurilor: lipite cate doua cu o crema de unt, margarina sau marmelada.

Adauga comentariu la reteta - Fagure tiganesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu cafea si gem de zmeura
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pulpe de rata cu bere si stafide
Supa Imperiala
Rulada de vita cu sunca
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Melitzanosalata Agioritiki
Supa gulas
Fursecuri cu gem
Supa de rosii
Chiftelute de calamari
Prajitura cu mere caramel
Salata de mango