Papanasi moldovenesti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:

2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer)

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfarsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Se servesc cu zahar si smantana.

Adauga comentariu la reteta - Papanasi moldovenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Pui cu legume de primavara
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Rulada de omleta
Supa crema de ciuperci
Salata de tortellini
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Gratin de broccoli si conopida
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Cartofi cu conopida si branza
Tort de portocale
Tarta de ciocolata
Pogacsa
Salata de fasole cu ton
Somon salbatic cu crusta de brinza