Prajitura caramel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Prajitura caramel

Prajitura caramel

Ingrediente:

1 pachet margarina, 3 oua, zahar vanilat, 500 gr. zahar, 300 gr. nuci taiate bucatele, esenta de rom, foi de napolitana

Mod de preparare:

Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 gr. zahar, se amesteca in continuu pana se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale "intregi" si nucile taiate. Separat se ard cele 250 gr. zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecandu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana . Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Prajitura caramel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Ciorba de rosii II
Caramel Tiramisu
Placinta  cu pui, spanac si branza
Salata de mango
Rata la cuptor
Rulada de ciuperci
Prajitura cu visine si ciocolata
Pui cu legume de primavara
Saratele
Somon afumat pe scandura de cedru
Pasca cu ciocolata
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Tort Krantz
Somon salbatic cu crusta de brinza