Crema pentru prajituri

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Crema pentru prajituri

Crema pentru prajituri

Ingrediente:

200 g unt, 400 g zahar tos, 300 g nuci macinate sau arahide, 3-4 galbenusuri

Mod de preparare:

Se caramelizeaza zaharul. Se aduga in zahar la cald galbenusurile treptat in compozitie pentru a evita coagularea lor. La sfarsit se adauga nucile sau arahidele.Se utilizeaza calda.

Adauga comentariu la reteta - Crema pentru prajituri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tropical salad with coconut shrimps
Supa din trei feluri de peste
Prajitura cu gutui si branza
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Supa gulas
Salam de caracatita
Pateu din ficatei de pui
Cosulete umplute
Antricot cu sos de piper verde
Covrigi
Dulceata de rubarba
Salata Manager
Tort de ciuperci
Parmigiana di zucchine