Compot de cirese sau visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Compot de cirese sau visine

Compot de cirese sau visine

Ingrediente:

3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar, 3 l apa, un plic cu zahar vanilat

Mod de preparare:

Fructele, curatate de codite, se spala si se aseaza in borcane, nepresate. Siropul rece sau caldut (facut din apa, zahar si vanilie; zaharul si vanilia amestecate, pana cand se topesc fara sa se mai fiarba siropul sau amestecate pe foc, ca sa se topeasca mai repede si, apoi, siropul racit) se toarna peste fructe pana la nivelul acestora. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza.

Adauga comentariu la reteta - Compot de cirese sau visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de ciuperci
Saltimbocca alla romana
Rulada de pui
Paine cu iaurt
Pui cu legume de primavara
Chiftelute de urda in sos de rosii
Gugelhupf cu marmelada
Aripioare prajite in crusta
Ardei umpluti,mai altfel
Spaghetti Carbonara
Ciorba de miel
Tarta cu brinza si zmeura
Salata de vara cu mozzarella
Prajitura cu visine si ciocolata
Creveti crocanti cu cocos